20 de gener 2007

Canvis vitals


L'any comença amb grans canvis en la meva vida. Estic a Iowa City, al nord dels Estats Units, prop de Chicago. En els propers tres anys treballaré com a professor visitant a la facultat de periodisme de la Universitat d'Iowa i miraré d'aprofitar que estic en el país en què van néixer el periodisme digital per viure de prop les tendències de futur.

De moment, tot ha estat molt ràpid i molt fàcil: nou apartament, en una caseta de fusta d'una sola planta; nou ordinador, un Mac, tenia ganes de provar-ho i mirar d'instal·lar-hi Linux; nous companys de departament, que miren de fer-me l'aterratge més fàcil; nous alumnes, molt educats i encuriosits... Aquí és ple hivern, amb neu i sota zero. Però el canvi climàtic no perdona i probablement no duri més que unes setmanes.

A partir de la propera setmana m'he proposat donar forma a dos blogs, un en anglès, a Dutopia.net, des del qual espero participar en els debats oberts als Estats Units sobre el periodisme digital, i un altre en català, aquest mateix que esteu llegint ara, en que el to serà més personal, relatant les experiències que el canvi de continent em porti, però sense deixar de seguir l'evolució dels mitjans digitals catalans. Podeu veure les fotos dels meus primers dies a Iowa a Flickr.

6 Comentaris:

Marcús ha dit...

Doncs a disfrutar, aprendre i compartir els nous coneixements.

Salut!
Marc

hector ha dit...

te deseo mucha suerte en USA y que incidas en la blogosfera americana. estamos en contacto vía skype ahora más que nunca.te escribo desde un macbook y te doy la bienvenida al mundo mac. un abrazo.

dalr ha dit...

Felicitats, David! Crec que has començat amb bon peu en aixòr de "fer les amériques". Estarem en contacte.

Toni Sellas ha dit...

Celebro que l'aterratge hagi anat bé. Et desitjo sort i experiències enriquidores en aquesta nova aventura. T'aniré llegint per estar-ne al corrent. Estem en contacte.

Toni

xavier ribera ha dit...

Ei David a l'intentar contactar amb tu em trobo amb un oceà pel mig, duenidó. Et desitjo molta sort i ja et passaré un mail perquè et vull comentar un tema en concret. Una abraçada.

Xavi

Núria ha dit...

Ei, David,

he vist les teves fotos al flickr, i m'ha agafat molt de fred!!

En tot cas, per molts anys, no?

T'aniré seguint, segur que la distància no serà un problema per seguir treballant...